تفاوت موزاییک ویبره ای و پلیمری ، مکان مورد استفاده آن ها از نظر اقلیمی و آب و هوایی می باشد .
در مقاله مربوط به موزاییک حیاطی گفتیم ، در اقلیم سرد و مرطوب به علت بارش فراوان و سرمای هوا، در کف سازی ساختمان ها و محوطه سازی پارک ها و پیاده رو ها بهترین نوع کف پوش موزاییک پلیمری می باشد.
زیرا موزاییک پلیمری به علت داشتن رزین در ساختار خود ، دارای یک عایق بسیار خوب برای عدم نفوذ آب به داخل خود هستند، لذا جذب آب پایین و تراکم زیاد در آن ها سبب مقاومت بسیار بالا در برابر سرما و یخ بندان می شود.
لذا لازم است در نظر داشته باشید اگر پروژه شما در منطقه ای سرد و پر بارش اجرا می شود باید تفاوت موزاییک ویبره ای و پلیمری را باید در نظر داشته باشید و حتما” جهت کف سازی از موزاییک های پلیمری استفاده نمایید زیرا موزاییک ویبره ای گزینه مناسبی جهت استفاده در مناطق سردسیر نیست.
تفاوت موزاییک ویبره ای و پلیمری در مقاومت آن ها در مقابل گرما و اشعه نور خورشید است.
امکان استفاده موزاییک ویبره ای به عنوان کف پوش در مناطق گرم و خشک محیا است .
اما باید در نظر داشته باشید درجه حرارت بالا ناشی از تابش نور خورشید سبب رنگ پریدگی موزاییک و تغییر در سایز آن می شود، پس بهتر است در مناطق بسیار گرم نیز از موزاییک پلیمری جهت کف سازی استفاده کنید زیرا این نوع موزاییک با لایه رزین ضد اشعه پوشانده شده است و همین امر سبب جلوگیری از رنگ پریدگی موزاییک می شود.
در مقاله مربوط به موزاییک ویبره ای ،گفتیم مزایای این محصول قیمت مناسب، نصب آسان، تنوع بالا در طرح و رنگبندی و ابعاد، قابلیت استفاده در حیاط، پیاده رو و پشت بام می باشد.
موزاییک پلیمری نیز مزیت هایی دارد که آنها را در ادامه بررسی می کنیم .
مقاومت در برابر سرما و گرما ،مقاومت فشاری بالا نسبت به انواع دیگر موزاییک ،تنوع بالا و همینطور شکل ظاهری زیبا ،نصب ساده و آسان ،قابلیت اجرا به صورت ترکیبی و چند رنگ ،عدم نیاز به برشکاری در حین اجرا،قابلیت استفاده در نما ،وجود افزودنی ها در موزاییک پلیمری و روند تولید بهتر نسبت به موزاییک های نوع قدیم و همچنین نوع ویبره ای سبب این مزیت ها شده است.
در بالا به معایب موزاییک ویبره ای اشاره کردیم در ادامه به برسی برخی از معایب موزاییک پلیمری اشاره می کنیم.
مقاومت فشاری این محصولات فقط در برابر عبور و مرور انسان و گاهی عبور ماشین می باشد.
این محصولات، یک محصول فانتزی است و توان تحمل فشار محل های پر رفت و آمد وسایل نقلیه و همچنین ماشین های سنگین را ندارد، پس نمی توان از آن در پارکینگ های عمومی و یا مکان هایی که ماشین های سنگین عبور و مرور می کنند استفاده کرد.
دقت در تولید از دیگر معایب کفپوش های پلیمری این است که در روند تولید آن باید دقت بالایی لحاظ شود.
میزان درصد فوق روان کننده ها، میزان درصد رزین، مواد تشکیل دهنده و همچنین میزان مخلوط شدن مواد با یکدیگر، از عوامل مهم در تولید است که باید با دقت بالایی صورت گیرد تا محصولی با مزیت های بالا و با کیفیت تولید گردد.
کلام آخر
شرکت هوم استون، شما مشتریان گرامی را از ابتدا تا انتهای پروژه تان همراهی می نماید و مناسب ترین مشاوره را جهت انتخاب مناسب ترین ، با کیفیت ترین و همچنین اقتصادی ترین کفپوش ، به شما ارائه می دهد.
جهت مشاوره و هرگونه سوال با شماره های – ۲۲۳۲۶۰۷۰ – ۲۲۳۲۶۰۵۰ – ۰۹۱۲۰۸۶۶۰۳۰ – در تماس باشید.