آشنایی با کاربردهای موزاییک در ساختمان سازی
کاربرد موزاییک در ساختمان سازی یا محوطه سازی را بررسی میکنیم.
در پروژههای ساختمانی متریال مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد که در بین آنها موزاییک بهعنوان کاربردیترین و پرمصرفترین مصالح شناخته شده است. در قدیم از موزاییک تنها برای کفسازی حیاط، ویلا، پیادهروها، باغها و پارکینگها استفاده میشد. اما امروزه به دلیل پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن طرحها و تکنیکهای پیشرفته در بخش تولید نهتنها موزاییک مصارف خارجی دارد بلکه در فضاهای داخلی ساختمان نیز بهکار گرفته میشوند. موزاییکهای خارجی تنها بهعنوان کفپوش و موزاییکهای داخلی علاوهبر کفپوش بهصورت دیوارپوش نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
مدلهای مختلف این محصول سبب گردیده است تا دارای تنوع کاربردی فراوانی باشد؛ در ادامه به بررسی نحوه ساخت و انواع کاربردهای موزاییک خواهیم پرداخت.
موزاییک از چه موادی تشکیل شده است؟
موزاییکها قطعات سیمانی هستند که از ترکیب سیمان، آب، پودر سنگ و رنگدانه ساخته میشوند.به دلیل وجود سیمان در ساختار این محصول، موزاییکها مصالحی مقاوم و کاربردی شناخته شدهاند و همچنین به دلیل کاربرد رنگدانهها در رنگهای متنوعی تولید میگردند. باتوجه به لایههای تشکیلدهنده و مراحل ساخت موزاییک، این محصول به انواع مختلفی تقسیمبندی میشود که طراحان داخلی براساس نوع کاربرد کوزاییک، محصول مناسب را انتخاب مینمایند. بهطورکلی در صنعت موزاییک به رو صورت تک لایه و دو لایه ساخته میشود.
·موزاییک تک لایه: محصولاتی هستند سبک، که تنها یک لایه با ضخامت کمتر از ۱۸ میلیمتر دارند. این موزاییکها درصد جذب آب بسیار پایینی دارند و در برابر فشار مقلوم هستند. از دیگر ویژگهای موزاییکهای تک لایه میتوان به تنوع رنگ و ابعاد آنها اشاره کرد. این محصولات که به صورت ویبره ساخته میشوند کاربردهای داخلی و خارجی دارند.
·موزاییک دو لایه: این محصولات از دو لایه متراکم تشکیل شدهاند، لایه رویی لایه رنگ و لایه زیرین آن نازین نام دارد. مواد اولیه ساخت لایه رویی شامل سیمان، آب، پودر سنگ و رنگدانهها میشود، این لایه نقش محافظ را در برابر آب و رطوبت ایفا میکند. لایه زیرین موزاییک نیز از سیمان، ماسه و آب ساخته شده است و به دلیل داشتن ضخامت بیشتر در برابر فشار بسیار مقاوم است. این محصولات به صورت ویبره و پرسی تهیه میشوند. انواع موزاییکهای پلیمری و موزاییکهای شسته از موزاییکهای دولایه بهشمار میآیند.
انواع کاربرد موزاییک
کاربرد موزاییک بسیار زیاد است و موزاییکها بهعنوان پرکاربردترین مصالح ساختمانی و شناخته شدهاند. این محصولات به صورت دولایه (کاشی) در دیوارپوشی حمام و سرویسهای بهداشتی، آشپزخانه و استخر بهکار برده میشوند. همچنین از موزاییک به دلیل جذب رطوبت پایین، مقاومت در برابر ضربه و سایش در محیطهایی مانند حیاط منازل، کفپوشی پشتبام، داخل منزل، پیادهروها، فضاهای سبز و… مورد استفاده قرارمیگیرند. به دلیل تنوع در طرح، ابعاد و رنگ موزاییکها طراحان و نصابان باذوق، نحوه نصب را بهگونهای انجام میدهند که کف ساختمان یا محوطه بیرونی جلوه خاص و فوقالعادهای داشته باشد.
موزاییک با کیفیت را ازکجا بخریم؟
تولید و ساخت یک محصول باکیفیت با بیشترین مزایا و کمترین معایب استفاده از متریال اولیه درجه یک محسوب میشود. هرچه ماده اولیه و اصلی بهتر باشد و تکنولوژی ساخت پیشرفتهتر، محصول ساخته شده در بالاترین کیفیت خود قرار میگیرد. در همین راستا شرکت هوم استون با وارد کردن مواد اولیه درجه یک و بهکارگیری دستگاهها و تجهیزات روز دنیا، اقدام به ساخت موزاییک تک لایه و دو لایه نموده است. مشتریان هوم استون اطمینان داشته باشند محصولات کفپوشی و موزاییکی با بهترین کیفیت و ضمانت ساخت به ایشان ارائه میگردد.
کلام آخر
همیشه فعالیت ساختمانسازی پروژه پرچالشی محسوب میشود. تهیه مصالح ساختمانی، طراحی و ساخت یک ساختمان زمانی با آرامش سپری میگردد که سازنده و طراح از کیفیت مصالح اطمینان داشته باشد. شرکت هوم استون با واردات مستقیم مواد اولیه درجه یک، موزاییکهای باکیفیتی تهیه میکند و بهدلیل فروش بدون واسطه با قیمت مناسبی به دست مشتری میرساند. شما میتوانید جهت ارتباط و سفارش محصول با این شرکت در تماس باشبد.